Inleiding

Je dient ingelogd te zijn om de lessen te zien. Klik hier om in te loggen

8 Reacties

 1. Ruben Coppoolse

  Het is zo herkenbaar, en ik ben inderdaad de laatste tijd heel erg moe en denk dan ook: ” Waar komt dit toch vandaan.” Omdat ik zo hoog gevoelig ben kan ik er ook niet tegen wanneer een ander nep is of niet de waarheid spreekt, omdat ik dat gewoon kan aanvoelen. Toch blijf ik dan bij mijzelf omdat het niet van mij is.

  Antwoord
  • admin

   Mooi om goed bij jezelf te blijven en in je licht te staan. Ik kan me voorstellen dat les 6 een mooie verdieping is op dit punt. Maar daar ben je al geweest zo te zien. Super! Liefs!

   Antwoord
 2. Ries van den Berg

  Hee Ruben, ik zag dat je volgens mij jezelf deze cursus cadeau hebt gedaan, wat mooi!

  Ik heb deze nu tot ongeveer de helft doorlopen, maar ga soms even terug naar het begin om alle stappen nog eens door te nemen. Ik merk dat ik me ook erg herken. Zoals je ook al aangeeft hebben we eigenlijk van nature sterker ontwikkelde voelsprieten en zul je inderdaad niet eens je best hoeven doen om op te merken wanneer iemand de waarheid verdraait.

  Het mooie is dat we allemaal anders zijn, niemand is gelijk aan een ander, maar in essentie zijn we allemaal gelijkwaardig aan elkaar. Dat mensen dingen doen die in onze ogen anders kunnen laat louter zien dat zij niet in verbinding staan met zichzelf, maar naar buiten kijken om hun balans in het leven te vinden, terwijl dat waar ze naar op zoek zijn eigenlijk alleen van binnen te vinden is. Ik ben vaak dankbaar dat ik dan een wat ruimer bewustzijn heb dan degene die dus eigenlijk niet jou, maar zichzelf voor de gek houdt. En wens ze van binnen toe dat de les die zij te leren op een dag hun bewustzijn binnendringt.

  Wat goed dat je bij jezelf blijft, al zal dat denk ik niet altijd zonder gemengde gevoelens zijn.

  Fijn ook dat je binnen deze cursus reageert, lijkt me super om van elkaar te leren!

  Groetjes,

  Ries

  Antwoord
  • admin

   Mooie reactie Ries!

   Antwoord
 3. Christine Hagedoren

  Ik ben benieuwd hoe ik me dieper met mezelf kan verbinden.
  Ik heb veel rust nodig. Neem ik niet genoeg tijd om te zijn dan voel ik de liefdevolle energie niet meer. 40 uur per week werken in een administratieve baan is voor mij echt niet te doen. Ik krijg dan lichamelijke klachten.
  Ik ben erg gevoelig voor geluiden, op straat etc. Ik vraag me af of hier wel iets aan te doen is. Er is nu eenmaal veel verkeer op de weg. En weinig natuur om tot rust te komen. Ik woon in een appartement.
  Deze cursus wekt mijn interesse. 🙏

  Antwoord
  • Deniz Ebren

   Lieve Christine, ik kan mij goed voorstellen dat in zo een werk/woonomgeving lastig voor je is. Inderdaad veel rust nemen en leven vanuit jouw behoefte zorgt ervoor dat je zenuwstelsel zich niet meer zo hoeft aan te passen. Het is daarom goed om dagelijks te ontprikkelen en je zenuwstelsel zo goed mogelijk te verzorgen. Maar het leven naar jouw energie en behoefte en je leven daarop aanpassen is hierbij ook belangrijk. Ik hoop dat deze cursus je mag ondersteunen. Liefs, Deniz

   Antwoord
 4. Christine Hagedoren

  Stressgevoeligheid is erg herkenbaar. Gevoeligheid voor prikkels. Spanningshoofdpijnklachten heb ik ook wel eens. Ik probeer elke avond tijd te nemen om te Zijn.

  Antwoord
  • Deniz Ebren

   Goed om iedere avond even te ontprikkelen, bewust je zenuwstelsel goed te verzorgen door bijv meditatie of andere oefeningen.

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *