Selecteer een pagina

Inleiding

Je dient ingelogd te zijn om de lessen te zien. Klik hier om in te loggen

4 Reacties

 1. Ruben Coppoolse

  Het is zo herkenbaar, en ik ben inderdaad de laatste tijd heel erg moe en denk dan ook: ” Waar komt dit toch vandaan.” Omdat ik zo hoog gevoelig ben kan ik er ook niet tegen wanneer een ander nep is of niet de waarheid spreekt, omdat ik dat gewoon kan aanvoelen. Toch blijf ik dan bij mijzelf omdat het niet van mij is.

  Antwoord
  • admin

   Mooi om goed bij jezelf te blijven en in je licht te staan. Ik kan me voorstellen dat les 6 een mooie verdieping is op dit punt. Maar daar ben je al geweest zo te zien. Super! Liefs!

   Antwoord
 2. Ries van den Berg

  Hee Ruben, ik zag dat je volgens mij jezelf deze cursus cadeau hebt gedaan, wat mooi!

  Ik heb deze nu tot ongeveer de helft doorlopen, maar ga soms even terug naar het begin om alle stappen nog eens door te nemen. Ik merk dat ik me ook erg herken. Zoals je ook al aangeeft hebben we eigenlijk van nature sterker ontwikkelde voelsprieten en zul je inderdaad niet eens je best hoeven doen om op te merken wanneer iemand de waarheid verdraait.

  Het mooie is dat we allemaal anders zijn, niemand is gelijk aan een ander, maar in essentie zijn we allemaal gelijkwaardig aan elkaar. Dat mensen dingen doen die in onze ogen anders kunnen laat louter zien dat zij niet in verbinding staan met zichzelf, maar naar buiten kijken om hun balans in het leven te vinden, terwijl dat waar ze naar op zoek zijn eigenlijk alleen van binnen te vinden is. Ik ben vaak dankbaar dat ik dan een wat ruimer bewustzijn heb dan degene die dus eigenlijk niet jou, maar zichzelf voor de gek houdt. En wens ze van binnen toe dat de les die zij te leren op een dag hun bewustzijn binnendringt.

  Wat goed dat je bij jezelf blijft, al zal dat denk ik niet altijd zonder gemengde gevoelens zijn.

  Fijn ook dat je binnen deze cursus reageert, lijkt me super om van elkaar te leren!

  Groetjes,

  Ries

  Antwoord
  • admin

   Mooie reactie Ries!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.