Lees eerst het volgende:

Omdat ik mijn sessies voor iedereen toegankelijk wil houden, werk ik op donatiebasis met de visie om voor elkaar te zorgen (lees verder onderaan de pagina). Maar, dat ik dit niet alleen hoef te doen, zodat we voor elkaar maar ook voor mij wordt gezorgd. Ik zal je een idee geven van wat ik zelf zou vragen voor een sessie. Voel en kijk dit voor jezelf en of dit voor jou mogelijk is. Er zijn vervolgens 3 mogelijkheden.

1. Wat ik normaal vraag voor een sessie van 1 uur is 75,-. Een sessie van 1,5 – 2 uur is 111,-. Wil en kun je dit geven en vond je dit de sessie waard, dan mag je dit geven en anders vul een ander bedrag in.
2. Heb je minder te besteden, voel en kijk zuiver(!) wat je kunt geven.
3. Heb je meer te besteden, dan mag je meer geven, zodat anderen die minder te besteden hebben, ook geholpen kunnen worden door jouw bijdrage. En ik op deze manier mijn werk kan blijven doen.

Bedrag

Een Financieel zorgsysteem.

Een zuiver zorgsysteem voor elkaar vanuit de nieuwe aarde energie (hart)

Ik = wij – we are one

Ik ontvang de afgelopen nachten steeds op deze manier inzichten tijdens dat ik slaap en word dan wakker om het op te schrijven. Ik moet me overgeven aan iets groters dan mijn eigen mind, noem het ingeving vanuit de bron, hogere zelf / ziel.

Dit raakt mij, omdat ik steeds meer in overgave mag leven. Overgave in dat ik dingen anders mag doen. Net trok ik een kaart en ik kreeg een mooie bevestiging: loskoppelen van het massabewustzijn. Wauw, dit is echt wat ik ervaar.

Wat ik voelde is dat ik een programma en de andere sessies die ik geef, ook op basis van een vrij bedrag mag aanbieden vanuit het oogpunt om een zorgsysteem te creëren, vanuit de voorwaarde voor de deelnemer zijn/haar intentie dat:

  • Er een zuiver en eerlijk bedrag wordt gegeven (dit is een gevoel en intentie, niet gekoppeld aan één waarheid of bedrag)
  • De intentie dat je geeft wat je kunt missen of wat je het waard vindt, vanuit een open perspectief dat de één wellicht meer geeft dan de ander. Zodat een ander die minder te besteden heeft begeleiding kan ontvangen. Maar ook dat ik hierdoor kan worden voorzien in wat ik nodig heb om mijn zielsmissie op deze manier uit te kunnen blijven voeren (voor elkaar zorgen).
  • Ik kan dit alleen aanbieden als er vanuit de deelnemer de intentie is om niet vanuit ego(ïsme) hiermee om te gaan, maar zuiverheid, liefde, gelijkwaardigheid en verbinding met je hart.
  • De nieuwe aarde zie ik als een leven vanuit het hart waarbij de intentie belangrijker is dan iets vastleggen dat niet bezield is of op angst gebaseerd. Daarom dat deze manier van werken wordt aangeboden, om voor elkaar te zorgen vanuit het hart. Vanuit gelijkwaardigheid en respect voor ieders pad en fase waarin ze zich bevinden. Vanuit eenheid. Ik is wij en ik ben even belangrijk als een ander en andersom. Zowel dat je kunt meedoen als je minder te besteden hebt (je bent belangrijk genoeg) en als je meer te besteden hebt dat je die intentie meeneemt in het bedrag om vrijwillig bij te dragen aan elkaar en de aarde.
  • De hoeveelheid die je geeft is een GEVOEL van zuiverheid en liefde voor jezelf, voor elkaar en het verhogen van het collectieve bewustzijn: ik is wij.
  • Als we met z’n allen zuivere intenties hebben om te groeien, zonder egoïsme (misbruik maken) dan gaat ons hart open, meer stromen en ontstaat overvloed op de meest pure en zuivere vorm.
  • Wat je geeft is energie, je intentie is energie en die zuivere energie wil ik graag in onze samenwerking stoppen.

Ik voel dat ik dit moest uitschrijven en uitleggen omdat de energie die erachter ligt belangrijk is dan het bedrag. Dit is waar het om draait waarom ik dit op deze manier doe. Het gaat niet om het op basis van donatie werken systeem maar om de intentie ervan: bijdragen aan de groei van een individu, het collectieve bewustzijn en bouwen aan de nieuwe aarde.

Ik wil graag daarom dat de intentie waarbij je het bedrag bepaalt, past bij de intentie waarom ik het op deze manier aanbied. En dat je er stil bij staat vanuit welke energie je geeft.

Vanuit tekort en egoïsme, ego (ik word er beter van) of vanuit zuiverheid en het hart (wij / de wereld) worden hier beter van). Los van welk bedrag je dus geeft! Het gaat om de energie die erachter zit! (Van het hart). En als die zuiver is, kan ik het vanuit die energie blijven doen. 

Alle donaties vormen mijn inkomen en het overige gaat naar het zelf bouwen van faciliteiten en voorzieningen op ons come-unity land, waar we hard mee bezig zijn. Zodat we ons zielswerk kunnen doen en kunnen co-creëren met andere mooie zielen. En op deze manier bij kunnen dragen aan de wereld.

Ik dank jullie dat ik mijn licht met jullie mag delen en jullie licht ook met mij.

 

 

Liefs
Deniz