Bedankt voor je inschrijving! 

Als dank heb ik alleen hier een exclusief aanbod voor je!

Ontdek en ontwikkel de mannelijke en vrouwelijke energie in jou!

 

Een complete cursus voor maar 24,95 ipv 75,-

 

We zijn qua uiterlijk een man of een vrouw, maar we beschikken allemaal over mannelijke en vrouwelijke energie. Beide energieën zitten in ons en deze hebben we nodig om onszelf als individu hier op aarde neer te kunnen zetten, te manifesteren (mannelijk) en om vanuit ons hart en liefde (vrouwelijk) te kunnen leven.

Maar, de mannelijke en vrouwelijke energie is bijna bij ons bijna allemaal uit balans, al eeuwen. Er is een energetische wond aanwezig die wij bij ons dragen vanuit het verleden. Vanuit het collectief is deze wond zichtbaar en voelbaar. Dit kun je bijvoorbeeld zien doordat we voornamelijk vanuit ons hoofd leven (mannelijke energie), veel macht en geweld is, overproductie, materialisme en men de verbinding met het hart en gevoel (vrouwelijke energie) niet goed kunnen maken.

Dit zijn we kwijt geraakt omdat we dit niet hebben geleerd en we in de maatschappij vanuit de mannelijke energie zijn geprogrammeerd. Dit is vaak zichtbaar in relaties, zoals onbegrip, aantrekken en afstoten, niet altijd volledige verbinding met het hart kunnen maken of geen goede grenzen stellen. We zijn gericht op de buitenwereld (mannelijke energie) in plaats van onze binnenwereld (vrouwelijke energie). Wanneer je eraan gaat werken om deze mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen en verder te ontwikkelen, zal er heling plaatsvinden.

 

Bij ieder mens is de mannelijke en vrouwelijke energie verschillend verdeeld. Ook al ben je een man of een vrouw in uiterlijke vorm, maar beide energieën zitten in ons. Zodra je beide energieën ontwikkelt is het niet zo dat je neutraal of half man, half vrouw wordt. Het is juist zo dat je als vrouw krachtiger wordt in je vrouwelijkheid, zodra je de mannelijke energie gaat ontwikkelen en inzetten. Daardoor ben je bewuster, helderder en krachtiger in wat je wilt en in de acties die je neemt. Je wordt dus niet per se mannelijk, maar vrouwelijk vanuit nog meer kracht en licht.

Voor mannen is het ook zo dat zij mannen worden vanuit een hartgedragen, gevoelig, kalm en bewust, bewustzijn. Zodra mannen in ieder geval hun hart openen voor de vrouwelijke energie in zichzelf. Deze mannelijke energie verhoogt de trillingsfrequentie van de man, zodra de vrouwelijke energie is/wordt ontwikkelt.

Deze ontwikkeling is een helende transformatie waarbij contact met de ziel wordt gemaakt waarbij je als individu een man of vrouw bent. Het is dus geen neutralisering, maar een versmelting. Mannen en vrouwen worden dan heel en compleet, waarbij de ziel zichtbaar is en deze naar een hoger niveau wordt getild.

Als je de mannelijke of vrouwelijke energie in jezelf ontkent, ontken je een deel van wie je werkelijk bent!

 Laat oude programmeringen los

 

Heel je mannelijke en vrouwelijke wond

Ontdek jouw mannelijke en vrouwelijke kracht

Ontdek de heelheid in jezelf!

Koop nu de volledige cursus voor maar 24,95,- ipv 75,- en ontvang direct de inlogcodes om aan de slag te gaan!