Ben je benieuwd naar welke 3 chakra’s het meeste aandacht nodig hebben? Boek dan nu een chakra reading

Chakra reading + e-book

Voor slechts €15,15

 

Wat ontvang je?

 Een persoonlijke kaartlegging per mail over welke 3 belangrijkste chakra’s het meeste aandacht nodig hebben en de bijbehorende thema’s. Plus een boodschap over hoe je nu meer in jouw licht kunt staan.

 Een E-book van 15 pagina´s met affirmaties voor iedere chakra die jou zullen helpen om jou en je chakra’s weer in balans te brengen. Hierin leg ik ook uit wat chakra’s en affirmaties zijn.

Wil je liever een 12-maanden pakket, om maandelijks deze inzichten blijven ontvangen, voor een jaar lang? Zodat je je bewuster kunt blijven ontwikkelen en handelen gaande weg jouw pad? Ga dan voor het 12-maanden pakket tegen een korting. Niet 181,- maar voor 150,-. 

Dit zorgt voor meer balans, heling en zelfliefde!

Zodra je met je chakra’s en thema’s aan de slag gaat, zul je meer bewust worden van je lichaam, gezondheid, energie en veranderingen kunnen merken op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau.

Pak nu je kans en bestel het nu voor maar 15,15 euro! Of ga voor de 12-maanden reading en blijf jezelf ontwikkelen.

*** Na de bestelling ontvang je meteen het e-book met affirmaties. De kaartreading ontvang je afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen, in ongeveer 1,5 week in je e-mail.

Bestel het Chakra pakket hieronder

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

chakra reading
€ 15,15

New Earth Academy

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIN

KVK-nummer: 77076524
Btw nummer: NL003158206B32
IBAN: NL71KNAB0259938645